Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane pomidorki"
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 132
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 36
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 39
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 72
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4558
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 132
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 36
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 39
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 72
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4558
Składniki
Kiełbaski bez skórki pokrój na kawałeczki, korniszony w kostkę. Odłóż odrobinę rzeżuchy do dekoracji, resztę posiekaj z pietruszką. Obierz cebulę, drobno posiekaj i podsmaż na oleju. Bulion z octem odparuj na patelni i polej sałatkę. Dopraw solą, pieprzem i wymieszaj dokładnie.
Bryndzę pokrój w kosteczkę i wymieszaj z sałatką. Odstaw do macerowania na pół godziny. Odetnij czapeczkę umytego pomidora, wydrąż miąższ, posiekaj go i dodaj do sałatki.
Sałatką nafaszeruj pomidory. Listkami roszponki i rzeżuchą udekoruj talerz.
Czas przygotowania: 45 minut 90 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień