Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj ryba w roli głównej : filety z dorsza pieczone z bazyliowym pesto i pomidorami. Nieskomplikowane, szybkie w przygotowaniu i smaczne. Idealne na lekki obiad lub kolację. Do tak przygotowanej ryby świetnie pasują pieczone ziemniaczki. Pycha
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 57
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 113
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 57
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 113
Składniki
Filety z dorsza oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, każdy posmarować 2 łyżeczkami pesto z bazylii. Na pesto ułożyć plastry pomidorów. Oprószyć odrobiną oregano. Piec w temperaturze 190 stopni przez około 15 minut.