Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiadek dla wegetarian.
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 53
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 42
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 33
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 53
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 42
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 33
Składniki
Wykonanie: Usmażone wcześniej naleśniki, pokroić w paski- odłożyć. W między czasie ugotować włoszczyznę. Wyłożyć do żaroodpornego naczynia, najpierw pokrojone naleśniki, potem pokrojone warzywa. Z mąki i masła zrobić zasmażkę, rozprowadzić wywarem i śmietaną, następnie zagotować i przyprawić do smaku. Polać naleśniki z warzywami, obłożyć żółtym serem i zapiec w piekarniku.