Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna z moich ulubionych potraw
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 57
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 294
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 57
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 294
Składniki
Piers ugotowac w 1,5 l wody, dodac marchewke, pietruszke, seler i przyprawy. Ugotowane mieso i marchew wystudzic, zimne pokroic: marchew w plastry, piers w kostke. Jajka ugotowac na twardo, wystudzic. Groszek odsaczyc z zalewy.
W saalterkach ukladac warzywa, mieso i pokrojone w plastry jajka. Zelatyne przygotowac wg przepisu na opakowaniu, uzywajac 1 litra wywaru miesno- warzywnego. Wywarem zalac przygotowane porcje w salaterkach, odstawic do stezenia.