Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie chyba lubi każdy. Kiedyś nie było przyjęcia w gronie najbliższych bez tej pory
Maszynka do mielenia mięsa, garnki, łyżki, patelnia
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 29
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4529
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 379
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 54
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 29
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4529
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 379
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 54
Składniki
Kapustę ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego Ryż ugotować w osolonej wodzie Obydwa gatunki mięs zmielić na średnich oczkach Ryż i mięso wieszać razem i doprawić. Dodaj łyżkę musztardy sarebskiej lub delikatesowej. Z ugotowanych liści kapusty odetnij twardą części. W tym miesiącu nałóż wcześniej przygotowany farsz i zawinąć. Gotowe gołąbki smaż na wolnym ogniu na złoty kolor z każdej strony. Jeśli gołąbki będą przywierać do patelni podlej wodą lub bulionem warzywnym. Sos pomidorowy przygotuj ma bazie wywaru warzywnego, dodaj koncert pomidory i dopraw do smaku. Możesz zagęścić mąka z wodą i dodać śmietanę. Smacznego 🫶