Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne danie,gdy mamy zachciankę na gołąbki,a nie chce nam się ich robić. Bardzo polecam przepis:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Pierś z kurczaka drobno pokroić i usmażyć. Cebulę pokrojoną w kostkę usmażyć na złoty kolor,dodać pokrojoną kapustę,posolić i dusić pod przykryciem do miękkości. Kaszę ugotować -około 15min. Wystudzoną kaszę wymieszać z piersią i usmażoną kapustą. Dodać osiekaną natkę ,jajka ,oraz posiekany lubczyk. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Foremkę posmarować i wysypać tartą bułką. Masę gołąbkową nałożyć,docisnąć i wyrównać wierzch. Zapiekać w 180st.do zrumienienia wierzchu.
Smacznego życzę!