Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie szamanie na ciepło - alternatywa dla nudnych kanapek
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Bagietkę rozkroić wzdłuż i włożyć na 5 minut do rozgrzanego piekarnika.
Parówkę obrać z osłonki i prażyć 5 minut na teflonowej patelni.
Lekko chrupiącą bagietkę wyjąć z piekarnika, posmarować ketchupem i musztardą.
Włożyć do środka parówkę, dodać pokrojone w paski korniszony, ćwiartkę pomidora i drobno posiekaną cebulę.
Dodać resztę ketchupu i musztardy.
SMACZNEGO