Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy przepis na kanapkę z kurczakiem. Prosta receptura. Tylko kilka składników. Szybko i smacznie.
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 68
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 176
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 68
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 176
Składniki
Pierś kurczaka kroimy na podłużne kawałki. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Kawałki mięsa zawijamy w plastry boczku.
W miseczce mieszamy miód z musztardą, olejem i pieprzem. Mieszamy.
Kawałki kurczaka układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy je przygotowaną marynatą i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Bagietkę przekrawamy na pół, następnie obie połówki polewamy keczupem. Odajemy mix sałat, kiełki, przygotowane mięso i prażoną cebulkę. Składamy kanapkę w całość. Smacznego!