Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 839
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 116
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 64
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 75
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 839
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 116
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 64
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 75
Składniki
Kapustę opłucz, pokrój, zalej wodą. Ugotuj. Kość zalej w rondlu wodą. Dodaj pokrojone ziemniaki, marchewkę, pietruszkę, seler i por oraz przyprawy. Ugotuj. Kość wyjmij, włóż kapustę.
Cebulę posiekaj, zeszklij na smalcu. Dodaj pokrojoną kiełbasę i boczek, podsmaż. Dodaj do warzyw. Gotuj ok. 30 minut. Mąkę podsmaż na smalcu, zagęść zupę. Przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie