Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na świąteczny stół. Kiełbasa bardzo smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Kiełbasę pokrój na dowolnej wielkości kawałki, natnij i podsmaż na patelni na złoty kolor, zdejmij z patelni.
Na tej samej patelni podsmaż na oleju pokrojoną w paski cebulę i paprykę. Następnie dodaj musztardę, koncentrat pomidorowy i passatę. Całość duś około pięciu minut.
Dopraw do smaku solą, pieprzem i papryką. Dodaj kiełbasę i całość chwilę podgrzej.
Idealna propozycja na Wielkanoc i nie tylko. Polecam.