Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kieszonki drobiowe z natką i bazylią"
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 60
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 65
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 60
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 65
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Filety opłucz, osusz. W każdym wytnij kieszeń. Mięso oprósz solą i pieprzem. Ser wkrusz do miseczki.
Cebulkę obierz, posiekaj. Szynkę potnij, razem z cebulką i ziołami domieszaj do sera. Przypraw solą, pieprzem, ostrą i słodką papryką. Do kieszonek nałóż farsz. Otwory zepnij.
Na patelni rozgrzej olej. Usmaż na nim filety z obu stron. Podawaj np. ze szpinakiem i młodymi ziemniakami.Źródło: Tina