Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1752
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4787
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1752
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4787
Składniki
Chleb namoczyć, odcisnąć. Mięso wymieszać z jajkiem, odciśniętym chlebem, natką pietruszki, przyprawić do smaku.
Papier do pieczenia wysypać bułką tartą na to rozłożyć mięso w formie prostokąta. Na środku ułożyć parówki i zwinąć klops jak roladę.Ściśle owinąć papierem śniadaniowym i piec 30 min. w temp. 170 stopni. Następnie po 30 min wyjąć klops odwinąć i skropić olejem i ponownie zawinąć i piec 30 min. Podawać z sosem i dowolną surówką.