Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj u mnie znowu wiosna na talerzu. Zapraszam na pożywne klopsiki z piersi kurczaka. Aby je trochę urozmaicić, dodać koloru i wyrazu dorzuciłam rzodkiewkę i szczypior, który zasadziliśmy w doniczce w kuchni. Musicie koniecznie spróbować :)
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę. Rzodkiewki i szczypiorek umyć, a następnie drobno pokroić. Wymieszać mięso z rzodkiewkami, szczypiorkiem, bułką tartą (ilość wedle uznania) i jajkami. Doprawić solą i pieprzem, a następnie uformować klopsiki. Smażyć na mocno rozgrzanym ogniu przez ok. 5-6 minut z każdej strony.
Smacznego !
:)