Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na kotleciki w sosie pomidorowym. Bez smażenia, bez dodatkowego tłuszczu! Sycący posiłek bogaty w białko. Bez cukru, bez glutenu. Obiad w 30 minut!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
Marchewki ścieramy na tarce o dużych oczkach, następnie dodajemy do mielonego mięsa wraz z otrębami, prażoną cebulką i czosnkiem. Doprawiamy płaską łyżeczką soli, płaską łyżeczką pieprzu i łyżką majeranku.
Na dno naczynia żaroodpornego wylewamy passatę pomidorową.
Wilgotnymi dłońmi formujemy kotleciki i układamy je w sosie pomidorowym. Danie posypujemy startą mozzarellą i pieczemy pod przykryciem przez 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!