Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto je zrobić
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 95
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 211
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4747
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 83
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 95
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 211
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4747
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 83
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać bułkę tartą, bazylię, doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę mięsną. Formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do drugiego dania. SMACZNEGO.