Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 163
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 359
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 141
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 127
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 19
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 163
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 359
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 141
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 127
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 19
Składniki
Fasolkę odsączyć z zalewy, przepłukać pod bieżącą wodą. Rozdrobnić widelcem. Dodać rozdrobnione jajko, startą cebulkę, otręby oraz przyprawy. Dobrze wymieszać składniki.
przed smażeniem lubię namoczyć je w roztrzepanym z przyprawami jajku oraz obtoczyć w otrębach.
Usmażone kotleciki można podawać tradycyjnie z ziemniaczkami i surówką. Polecam jednak z ostrym sosem omidorowym