Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 29
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4522
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 378
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 51
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 29
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4522
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 378
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 51
Składniki
Bułkę namoczyć przez 15 minut w zimnej wodzie, aż rozmięknie. Wycisnąć ją i dodać do mięsa. jajko i czosnek (przeciśnięty przez przeciskarkę) dodać do mięsa. Posypać solą i pieprzem. Wymieszać masę mięsną. Formować kotleciki, otaczać je w bułce tartej i układać na patelni na średnio rozgrzanym tłuszczu. Proponuję najpierw usmażyć jednego i spróbować, doprawić i potem smażyć resztę (nie każdy lubi próbować surowe mięso).