Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety nadziewane parówkami"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2636
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2130
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2231
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 75
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2636
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2130
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2231
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 75
Składniki
Parówki lub kiełbasę pokrój w cienkie plastry. Zetrzyj żółty ser. Schab umyj w całości i osusz. Pokrój go na cztery kotlety i w każdym z nich wykrój wąskim nożem kieszeń. Oprósz ją mieloną papryką, wyłóż plastrami parówek lub kiełbasy i tartym serem. Zepnij kotlety wykałaczką i oprósz przyprawą do grilla. Usmaż z obu stron na rozgrzanym oleju.
Umyj pomidory, przekrój na połowy. Posmaruj oliwą, posyp cukrem i posiekaną bazylią. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 5 min. Podaj polane sosem diabelskim jako dodatek do kotletów.Źródło: Świat kobiety