Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podanych proporcji wyszło całkiem sporo mielonych, bo aż dziesięć. Mięso z indyka jest bardzo wartościowe. Dodatek warzyw obniżył kaloryczność kotletów i dodał smaku. Samo przygotowanie banalnie łatwe. Tak więc, serdecznie je polecam.
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 79
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12037
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1215
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 42
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 45
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1067
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 79
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12037
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1215
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 42
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 45
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1067
Składniki
Cebulę drobno pokroić. Następnie zeszklić ją na oleju. Czosnek przepuścić przez praskę i dorzucić do cebuli. Bułkę namoczyć w gorącej wodzie, a gdy zmięknie należy ją odcisnąć. Do naczynia przełożyć mięso. Dodać zeszkloną cebulę i czosnek. Dołożyć startą na dużych oczkach marchewkę i pokrojony koperek. Wbić jajko. Dodać bułkę i przyprawy. Całość dokładnie wymieszać. Formować kotlety. Obtaczać je w otrębach. Smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.