Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety z mortadeli nadziewane serem camembert. Proste i szybkie w przygotowaniu. Po wierzchu przysmażone , a w środku rozpływający się ser. Mogą być smacznym dodatkiem do młodych ziemniaczków lub smaczną przekąską.
nóż, miseczki na panierkę, patelnia, widelec,
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 57
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 58
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 57
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 58
Składniki
Plastry mortadeli rozłożyć obok siebie. Na trzech ułożyć kawałki sera, przykryć drugim plastrem. Tak złożone plastry panierować w mleku lub w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podawać do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego