Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety owinięte soczystym boczkiem z nadzieniem
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry grubsze, robimy kieszonkę i trochę rozbijamy.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Paprykę bardzo drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
4. Szczypiorek siekamy, łączymy z papryką
5. Ser drobniutko kroimy.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Razem mieszamy.
8. Farszem napełniamy kieszonki w mięsie.
9. Owijamy boczkiem.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.