Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je bardzo często a moje dzieci zjadają je ze smakiem ...Bardzo je polecam!!!Podaje je z puree ziemniaczanym i mizerią.
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 190
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 1676
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 190
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 1676
Składniki
Wątróbkę płuczemy pod bieżącą wodą,oczyszczamy i umieszczamy w miseczce z mlekiem na około 30 minut.Po tym czasie wątróbkę odsączamy,ponownie płuczemy pod bieżąca wodą i osuszamy..
Wątróbkę kroimy na niewielkie paseczki i umieszczamy w misce.Do miski dodajemy posiekaną cebulę,jajko,przyprawy,mąkę i wszystko dobrze mieszamy..
Na rozgrzanej patelni smażymy średniej wielkości kotleciki z każdej strony na rumiany kolor..