Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące naleśniki a w środku wyrazisty smak kiszonej kapusty i pieczarek .
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Kapustę gotujemy go miękkości z zielem angielski , pieprzem w kulkach i liściem laurowym i po ostygnięciu kroimy na drobniejsze kawałki ( jeśli mamy grubą ) i wyjmujemy do co wrzucili my przed gotowaniem . Pieczarki obieramy , kroimy na drobniejsze kawałki i smażymy na masełku z obraną i pokrojoną drobno cebulką i dodajemy do pieczarek i smażymy do odparowania wody z pieczarek gotowe dorzucamy do kapusty , doprawiamy do smaku przyprawami .
Gotowy farsz nakładamy na naleśnika , zwijamy lekko boki i zwijamy w rulonik .
Gotowe krokiety panierujemy w potrójnej panierce ( mąka - jajko - bułka tarta ) i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju z obu stron .