Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym, panierowane w maśle i bułce tartej z parmezanem.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 131
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1208
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 425
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 79
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 290
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 131
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1208
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 425
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 79
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 290
Składniki
Filety z piersi kurczaka oczyść, osusz i przekrój wzdłuż na pół. Każdy kawałek mięsa dość cienko rozbij, dopraw solą i pieprzem.
Kawałki sera żółtego ściśle zawiń w szynkę. Dzięki temu mniej sera będzie wypływało z kurczaka podczas smażenia.
Na każdym plastrze mięsa ułóż ser zawinięty w szynkę. Zwiń ściśle w roladkę.
Roladki panieruj najpierw w mące, następnie w roztopionym maśle i na końcu w bułce tartej wymieszanej z parmezanem.
Smaż na dobrze rozgrzanym oleju z każdej strony, do zarumienienia.