Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, łatwa w przygotowaniu potrawa. Rano mieszasz, wieczorem jesz ;)
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 104
Szybki, prosty obiad z makaronem lub ryżem.
Odsłon: 122
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 112
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 802
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 104
Szybki, prosty obiad z makaronem lub ryżem.
Odsłon: 122
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 112
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 802
Składniki
Wymieszaj żurawinę z oliwą i cebulą. Pierś z kurczaka włóż do szklanego naczynia i zalej przygotowanym, dobrze wymieszanym sosem. Przykryj naczynie i odłóż na 7-9 godzin do lodówki. Rozgrzej piekarnik do ok 180''''C. Wyciągnij kurczaka z lodówki i połóż na foli aluminiowej a następnie włóż do piekarnika na ok 90min. W trakcie pieczenia potrawę można polać pozostałym sosem.