Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1455
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5073
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4905
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 187
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1455
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5073
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4905
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 187
Składniki
Podsmazam na oleju cebule z liscmi laurowymi i tymiankiem. Na patelni grilowej podsmazam piersi z kuraczka, ktore wczesniej zostawilam na godzine w lodowce nasmarowane curry. Do garnka z cebula wrzucam podsmazonego kurczaka, dodaje olej kokosowy, troche startego imbiru i zalewam szklanka bulionu i troszke papryczki chilli. Dusze o 20 min na malutenkim ogniu. Podaje na ryzu, posypane kolendra a jak ktos nie lubi to mozna pietruszka. Smacznego