Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa pieczone w winie jak się nawinie z kurczakiem plus sałatka z oliwek czarnych greckich, listków meringi , selera naciowego i pomidorka , skropione olejem z konopi Zajefajnego popołudnia życzę wszystkim
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 125
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 125
Składniki
Warzywa obrane kroimy na małe kawałki , podobnie czynimi z porcjami kurczaka .. Wrzucamy na brytwankę z oliwą , zalewamy winem , doprawiamy tymiankiem , pieprzem i solą .. Wkładamy do nagrzanego piekarnika na minimum 45 minut. Pieczemy do miękkości i zrumienienia.
Gotowe podajemy z sałatką z listków moringi , pozostałymi gałązkami selera naciowego i pozostałymi oliwkami ...