Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i rozgrzewające danie na nadchodzącą jesień.
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 136
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 548
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1523
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 136
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 548
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1523
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju z dodatkiem mielonej papryki do smaku. Warzywa oczyścić, pokroić dodać do mięsa i smażyć około 15-20 minut. Następnie zalać 1 szklanką gorącej wody, przyprawić do smaku i dusić do miękkości. Po ugotowaniu posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem lub ryżem.