Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A komu by się chciało bawić w zawijanie gołąbków w kapustę? :D
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 167
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 359
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 143
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 135
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 23
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 167
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 359
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 143
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 135
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 23
Składniki
Kapustę i cebule drobno pokroić.Pozostałe składniki dodać do kapusty i wyrobić na jednolitą masę. Formować w podłużne kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na gorącym oleju W garnku rozrobić 4 szklanki wody, 2 kostki rosołowe słoiczek przecieru pomidorowego, czubatą łyżkę vegety, magi i pieprz wymieszać na jednolita masę i w tym ułożyć podsmażone wcześniej kotleciki. całość dusić pod przykryciem jakieś 40 min.