Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z pieczarkami w aksamitnym i aromatycznym sosie.
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 143
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 558
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1527
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 143
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 558
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1527
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki obrać, umyć i pokroić w grube plastry.
Olej rozgrzać na patelni i dodać pokrojone pieczarki oraz sól do smaku. Smażyć, aż pieczarki odparują całą wodę i lekko się przyrumienią.
Do pieczarek dodać serek oraz 3/4 szklanki wody, dokładnie wymieszać i doprowadzić sos do wrzenia.
Całość przed podaniem posypać świeżo mielonym pieprzem.