Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 119
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1778
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 65
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4896
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 119
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1778
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 65
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4896
Składniki
Nastawiłam ryż 100 g w szklance wody z odrobiną soli. Podsmażyłam pokrojona w kostkę cebulę i po zeszkleniu dodałam drobno pokrojoną cukinię. Gdy się zrumieni to gotowe. Ryz i cukinia powinny ostygnąć. Wszystkie składniki wrzuciłam do miski, wraz z przyprawami, jajem i bułka tartą.
Masę wyrobiłam i uformowałam spore płaskie kotlety, następnie obtoczyłam je w bułce tartej.
Usmażyłam je na rumiano. Są przepyszne! Smacznego :)