Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2070
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1104
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 102
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 201
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2070
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1104
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 102
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 201
Składniki
Miałam obgotowane maślaki, wystarczy je posiekać i przesmażyć z cebulą, zaplątał mi się jeszcze kawałek papryki dla koloru, oczywiście grzyby najlepiej od razu doprawić do smaku. Świeże pieczarki wystarczy posiekać i usmażyć, tak aby płyn odparował. Pokrojoną drobno kapustę obgotowałam 30 minut w osolonej wodzie. Do ostudzonych składników dodać można jajo, bułkę i przyprawy.
Najlepiej aby masa się odstała. Kotlety można uformować, obtoczyć jeszcze w tartej bułce i smażyć na rumiano.
Smacznego :)