Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i delikatne!
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4393
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 16
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 372
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 40
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4393
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 16
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 372
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 40
Składniki
Kalafiora trzeba ugotować w lekko osolonej wodzie. Na patelni zeszkliłam cebulę pokrojona w kostkę, potem dodałam starte na tarce pieczarki i przesmażyłam je aż sok wyparuje. Kalafiora rozgniotłam widelcem dodałam do masy przesmażone pieczarki, dwa jaja, tyle samo bułki tartej objętościowo co jajka. Jeszcze posiekany szczypior i sól i pieprz do smaku. Poczekałam chwilę, aż masa się zestali. Uformowałam kotlety- wyjdzie ich około 10 sztuk, i obtoczyłam je w tartej bułce.
Kotlety usmażyłam na rumiano. Są bardzo smaczne! Smacznego :)