Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 51
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4709
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 392
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 82
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 51
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4709
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 392
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 82
Składniki
Kajzerkę namocz, odciśnij. Mięso przełóż do miseczki. Cebulę oraz czosnek obierz, posiekaj, 1/2 rozdrobnionych warzyw zeszklij na łyżce oleju. Dodaj do mięsnej masy. Wbij jajko. Dołóż odciśniętą bułeczkę. Przypraw solą i pieprzem. Wyrób.
Papryki oczyść z pestek, pokrój w kosteczkę. Podsmaż je z resztą cebuli i czosnku na łyżce oleju. Z mięsnej masy uformuj placuszki. Na każdym połóż porcję papryki. Uformuj kotlety. Obtocz je w tartej bułce. Smaż na oleju ok. 10 minut.Źródło: Tina