Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze smakuje.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 105
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1749
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4749
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 105
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1749
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4749
Składniki
Ziemniaki przełożyć do miski z wodą. Porządnie wyszorować i oskrobać. Ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo i obrać. Przekroić na połówki. Oczyszczone, umyte rzodkiewki pokroić w plasterki. Śmietanę wymieszać z kefirem. Dodać chrzan, cukier, sok z cytryny, sól do smaku. Wymieszać. Całe, ciepłe ziemniaki podać z jajkiem, rzodkiewkami, sosem i oprószone koperkiem. Smacznego