Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 39
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 29
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 39
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 29
Składniki
Makaron ugotować al dente. Cebulę i czosnek podsmażyć razem z wędliną. Potem dodać sery i mleko (lub śmietankę). Zredukować sos (ma być jak śmietana), doprawić pieprzem, solą ostrożnie bo w dzisiejszych czasach sery, wędliny są koszmarnie słone, wsypać makaron, wymieszać. gotowe. (można zamiast wędliny użyć wędzonego łososia, ale wtedy dodajemy go na końcu do potrawy, nie smażymy)