Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki w wykonaniu kotlet na niedzielny obiad
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24978
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 60
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 43
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1044
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24978
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 60
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 43
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1044
Składniki
Wykonanie nadzienia: Paprykę, pieczarki oczyścić i pokroić w kostkę. Smażyć na maśle klarowanym do miękkości z dodatkiem maggi. Przyprawić do smaku pieprzem i papryką ostrą mieloną, wymieszać i po usmażeniu odłożyć do ostudzenia. Wykonanie kotletów: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić masę, formować na dłoni kotlety, nadziewać i formować zgrabne kotlety. Następnie panierować w bułce tarte, smażyć z obu stron na złoty kolor. SMACZENGO.