Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po ciężkich, świątecznych daniach mamy ochotę na cos lekkiego, proponuje naleśniki ze szpinakiem
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 70
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 178
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 70
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 178
Składniki
1. do mąki dodać jajko, 1/2 łyżeczki soli, wlać mleko, rozrobić ciasto, dodać taką ilość wody gazowanej aby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany, odstawić aby odpoczęło, 2. cebulę i czosnek drobno posiekać, poddusić na oleju, dodać pokrojone w plasterki pieczarki, podsmażyć, dodać szpinak, sól i pieprz, smażyć do odparowania wody, zdjąć z ognia, dodać serek, doprawić finalnie, 3. smażyć cienkie naleśniki, smarować farszem, smacznego