Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki kiszone nadziewane makrelą"
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 252
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 252
Składniki
Makrelę obierz, usuń ości. Cebulę i czosnek posiekaj. Ogórki przekrój wzdłuż na pół, wytnij miąższ („łódeczki” ułóż do góry dnem). Miąższ posiekaj, wymieszaj z makrelą, cebulą, czosnkiem, koperkiem i majonezem. Przypraw. Farszem napełnij połówki ogórków. Udekoruj natką.
Przepis przysłała Katarzyna Grochola z Wojnicza
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie