Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z boczniakami i ziołami. Świetnie na śniadanie, obiad do lunchboxu.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3131
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3131
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Składniki
Boczniaki pociąć w paski a cebulę w kostkę. Natkę posiekać z bazylią. Rozgrzać patelnię i na suchą bez oleju podsmażyć boczniaki pod koniec dodając cebulę oraz doprawiając solą i pieprzem. Dolać trochę oleju i wymieszać. Jaja wbić do miski, dodać sól i pieprz oraz zioła. Przelać zawartość do cebuli i boczniaków. Smażyć omlet z dwóch stron.