Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pączki róży z ciasta francuskiego i jabłek"
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 826
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 110
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 59
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 60
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 826
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 110
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 59
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 60
Składniki
Jabłka pokrój w cienkie plasterki i zanurz we wrzątku z sokiem z cytryny.
Ciasto francuskie potnij w paski ok. 6 cm i w połowie posmaruj konfiturą.
Na nich ułóż odsączone plasterki jabłek. Złóż paski na pół, a następnie zwiń je w rulon i umieść w foremkach na muffinki.
Piecz ciastka około 20 minut w temp. 200°C.Źródło: Super TV