Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne drobiowe pałki w mieszance ziół toskańskich - prościej i smaczniej już się nie da:)
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 176
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 309
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4369
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 176
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 309
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4369
Składniki
Pałki myjemy i osuszamy. Zioła toskańskie mieszamy z czosnkiem granulowanym i olejem i powstałą marynatą smarujemy mięso. Odstawiamy na 30 min w chłodne miejsce. Cebulę kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia żaroodpornego a na niej zamarynowane pałki kurczaka. Naczynie przykrywamy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni C. Pieczemy ok. 50 min.