Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijne... do barszczu
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4472
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 24
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 375
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 47
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4472
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 24
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 375
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 47
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, dodać pokrojone grzyby i kiszoną kapustę. Wszystkie składniki wymieszać, smażyć przez chwilę. Farsz doprawić do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. Z mąki, jajek, wody i odrobiny soli zarobić ciasto na pierogi. Wodę dodawać stopniowo, w zależności od potrzeby. Gotowe ciasto rozwałkować, wykrawać krążki. Na każdy nakładać porcję farszu i dokładnie zlepiać brzegi. Pierogi gotować kilka minut, w lekko osolonej wodzie. SMACZNEGO.