Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis tylko kilka składników. Szybko i smacznie. Pożywny obiad dla całej rodziny.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 143
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 856
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 170
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 94
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 143
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 856
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 170
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 94
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie przyprawy.
Przygotowujemy farsz. Jajka, ugotowane brokuły i serek topiony rozgniatamy widelcem. Mieszamy.
Piersi kurczaka nacinamy wzdłuż tworząc kieszonki. Nacieramy przygotowaną mieszanką przypraw z obu stron. Mięso faszerujemy przygotowanym farszem brokułowym.
Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy plastry pokrojonej cebuli. Na wierzchu układamy faszerowane piersi kurczaka. Pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180°C z termoobiegiem. Smacznego.