Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podany kurczak każdego skusi.
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 129
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 170
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 129
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 170
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, dobrze osuszyć i natrzeć wszystkimi przyprawami wymieszanymi z musztardą i majonezem i odstawić na noc. Następnie do naczynia żaroodpornego wlać bulion, włożyć mięso, przykryć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 40 minut. Po tym czasie zdjąć nakrycie i dopiec do miękkości i rumianej skorupki, podlewając w między czasie powstałym sosem.