Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe w smaku!
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 721
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 87
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 81
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 721
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 87
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 81
Składniki
Miałam wędzonego suma, wydaje mi się, że nadawałaby się większość wędzonych ryb. Może nie halibut bo jest zbyt wodnisty, czy makrela- zbyt wyrazista w smaku. Oczywiście trzeba wybrać ości.
Do składników dodałam startą cebulę i czosnek i całość zmalaksowałam. Najlepiej jest masę odstawić do stężenia.
Jeszcze obtoczenie i można smażyć na rumiano.
Smacznego :)