Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie samo się robi i jest pyszne.
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4350
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 9
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 368
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 36
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4350
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 9
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 368
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 36
Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Przygotować miksturę z oleju i przypraw. Posmarować ryby ze wszystkich stron i w środku. Zostawić łyżeczkę mikstury do posmarowania ziemniaków. Pstrągi wstawić do lodówki na ok 20-30 min. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową. Ułożyć ryby, plastry ziemniaków i posolone piórka cebuli. Ziemniaki posmarować resztą oleju. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 30 min. Gotowe. Rybę skropić sokiem cytrynowym. Można zajadać. Smacznego.