Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrąg z warzywami"
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 163
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 184
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 163
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 184
Składniki
Rybę umyj, osusz i wyfiletuj. Posyp delikatnie solą, skrop świeżym sokiem z cytryny i odstaw na godzinę do lodówki.
Po tym czasie ugotuj ją na parze.
Śmietanę połącz z jogurtem. Dodaj koncentrat pomidorowy, sok z cytryny oraz pół łyżeczki cukru, szczyptę soli i pieprz. Wymieszaj.
Umytą i osuszoną sałatę rozłóż na talerzach. Umieść na niej pokrojone rzodkiewki, pomidora, kiełki, kapary i rybę. Całość polej sosem.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax