Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hej, jest tu kto, kto lubi łeptołinę :P Nie na taką z Radomia, gdzie blisko im do południa Europy :P Toż to nie „streetfood” w 5 minut, dodajcie 20 i hak ;) A i tak szybko ;)
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 98
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12051
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1253
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 54
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 52
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1116
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 98
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12051
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1253
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 54
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 52
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1116
Składniki
Mięso mieszamy ze startą marchewką, posiekaną cebulą, czosnkiem i natką pietruszki. Na rozgrzany olej wrzucamy pulpeciki obtoczone w mące, smażymy na rumiano, zalewamy gorącym bulionem wołowym. Zagotowujemy. Mąkę rozrabiamy w zimnej wodzie, dodajemy do sosu. Redukujemy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem i posiekanym szczypiorkiem.