Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję wykorzystanie zakupionego placka pita, który jest bardzo dobry do różnych kompozycji smakowych .
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 52
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4714
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 52
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4714
Składniki
Tak jak widzimy na zdjęciu wszystkie składniki kroimy na małe kawałki. Możemy dodać jeszcze inne wg. Waszeg uznania.
Placek pita podgrzewam w kuchni mikrofalowej 1 minuta i rozcinam od środka.
Do środka wkładam wszystkie składniki mieszając i dodając kechup oraz remoladę. Ważne by farsz był ciepły lub gorący.
I tak oto wygląda efekt mojej krótkiej pracy. Polecam i życzę smaczego.